onsdag 8. juli 2009

Harry Potter og de vises stein av J.K. Rowling

Midt oppe i det tristeste budskapet, ler han en trillende latter, sønnen min.

Gygrid har akkurat gitt Dudleif grisehale. Om han får hale fordi Gygrid ikke er en stor magiker, eller om det er fordi Dudleif allerede er en gris, er litt usikkert.

Grisehaletrolldommen kombineres med at Harry møter Gygrid for første gang, og Gygrid forteller ham hvordan foreldrene døde.

Vi lå i senga og hadde lesestund da sønnen min ble lattermild, og sa: "Mamma, tenk at en så trist fortelling kan være så morsom!" Rowling har med andre ord truffet blink.

Vi gleder oss voldsomt til å lese de neste fortellingene om Harry. Det spørs om ikke mor må ha avlastning av lydbøker innimellom, men nå er vi endelig klare for Galtvort og trollmannsverdenen. Yes!

5 kommentarer:

 1. Han sønnen din altså, han kan få sagt det:-)Høres ut som dere har et stort, men morsomt prosjekt fremover, når dere skal lese/høre alle Harry Potter bøkene :-) Men de virker veldig spennende!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å lese bøkene med sønnen! Foreløpig vil han ikke lese lange bøker. Men den tid kommer. Hvor gammel er sønnen din?

  SvarSlett
 3. Ja, Lille søster, Harry Potter er stas. Sønnen min er åtte år. Han har sett de tre første filmene - tidvis skumle saker - og når jeg har foreslått bøkene har han vegret seg. Men nå som vi har begynt, er han solgt. Det er herlig å se hvordan litteratur fascinerer.

  SvarSlett
 4. Gleder meg til vi kan se filmene sammen også. Foreløpig er de litt for skumle. Glemte å skrive at sønnen min er 6 1/2.

  SvarSlett
 5. Jeg synes det er så fint når barn liker Harry Potter. Selv er jeg som et stort barn og gleder meg vilt til helgens film. Da den siste boken kom ut husker jeg at jeg diskuterte med venner og søstre at livet kom ikke til å bli det samme nå når det ikke kommer flere bøker. Men, man kose sg med de som finnes:-9

  SvarSlett

Det er sååå kjekt å få tilbakemelding på innlegget mitt. :-D