lørdag 28. mars 2009

Mye av det jeg liker på en gang: Bøker å lese i, bøker å skrive i, avskårne blomster og katter ...Dette er de sist anskaffete tulipanene. Jeg hadde tenkt å kjøpe gule nå som det nærmer seg påske, men da jeg fant disse var det ikke tvil om at de måtte bli lilla, rosa og lyselyse rosa denne gangen. Nå håper jeg at de lever til onsdag. Da er i så fall forsettet om tulipaner i Alto-vasen hele mars holdt.
Jeg har kjøpt en bok som jeg gleder meg veldig mye til å lese, Lykka er ein sjeldan fugl av Anna Gavalda. Boka hennes Saman er ein mindre aleine bergtok meg fullstendig med sine underlige skruer som finner hverandre og får det bedre og bedre i livet utover boka. Den stilige dama er framsiden av en skriveblokk. Den skal jeg bruke i jobbsammenheng framover og skal gjøre meg glad og oppløftet når jeg går i møter.Endelig får katten i huset mitt bli med i et innlegg også. Dette er Lina. Hun er veldig vakker og innimellom både sint og irritabel. Imidlertid er hun er en vidunderlig musefanger. Snart, Lina, er det sesong for deg.

1 kommentar:

  1. Lina er kjempefin, men litt skummel...og tulipanene er kjempefine. Men aller mest gleder jeg meg til å høre hva du synes om Anna Gavalda boka. Er den bra, så kommer jeg nok til å kjøpe den jeg også :-)

    SvarSlett

Det er sååå kjekt å få tilbakemelding på innlegget mitt. :-D