søndag 3. januar 2010

ForsettKilde

Jeg har et nyttårsforsett. Jeg tør nesten ikke tenke det. Jeg tør nesten ikke skrive det. Jeg vet slett ikke om jeg lykkes.

Forsettet er innkjøpsstopp på klær og sko i 2010!

Ihvertfall nesten. Truser, sokker, BH-er og longser er unntatt. Ny slalåmjakke er unntatt - jeg har bare ikke funnet den jeg vil ha ennå. Jeg skal dessuten ha en evaluering hvert kvartal: Da skal jeg spørre meg selv om det er noe jeg ikke kan være foruten. Og om svaret er nei etter nøye overveiing, kan jeg gjøre et unntak. Øvre kostnad for det kvartalsvise unntaket er kr 2 000,-.

Før det nye året inntrådte var jeg imidlertid så lur at jeg kjøpte de fineste bootsene. Et par Pokolinos, modell Cantrabi Tall. Jeg er smekkfornøyd.

6 kommentarer:

 1. Lykke til:-)

  Fine boots ja!

  SvarSlett
 2. Jøje meg, for et forsett!! Selv om du har snakket om det, så allikevel... Lykke til, skal ikke forundre meg at du klarer det!! :-)

  Men bootsene er kjempefine!

  SvarSlett
 3. Heisann! Jeg klarte faktisk innkjøpsstopp i 8 måneder for et par år siden - bare for å se om jeg kunne klare det, og det kunne jeg. Men så ble jeg lei etterhvert... Kanskje på tide å prøve på nytt?

  SvarSlett
 4. Bootsene er ikke bare fine & tøffe, men innmari gode. <3

  Ragna: Jeg har også gjort det en gang før, tidlig på nittitallet; jeg var student og stadig blakk. Jeg greide det! Forskjellen på meg da og nå - i alle fall en - er at jeg var mer prinsipiell da ... Men søren heller: Jeg SKAL greie det! ;-)

  SvarSlett

Det er sååå kjekt å få tilbakemelding på innlegget mitt. :-D