onsdag 27. juni 2012

Lykken er en katt

Det er en gave å ha dyr - og et ansvar. Jeg er utrolig glad i katter. Selvstendige, frie, late, lekne, overlegne og kosete katter.

Like før jul mistet vi vår kjære Lina på grunn av sykdom, og i januar kom søte, gode og litt skye Miramis inn i livet vårt.


Miramis ble omplassert ved hjelp av FOD - Foreningen for omplassering av dyr. FOD gjør en utrolig viktig jobb med å ta vare på og finne nye hjem til dyr som blir funnet, forlatt eller som eierne av andre grunner ikke kan ta vare på lengre.

5 kommentarer:

 1. Katten vi har fant oss.. eller, vi fant 3 kattunger under terrassen og en ihjelkjørt mor på hovedveien utenfor :-/ Puseluska vår er 9 år i år, og ganske så lik bildet av din katt over her :) Broren Harry lever i nabolaget, mens tredjepusen måtte vi dessverre gi opp å holde liv i. Altfor mange katter blir forlatt til seg selv nå i sommermånedene. Det gjør meg så ARGHHH!!
  Jeg har også hatt en katt fra FOD for mange år siden. Ja de gjør en flott jobb! Så kjekt for Miramis at han/hun nå har fått et godt hjem :)

  SvarSlett
 2. Fine pusene våre. Hils Puseluska. ;-)

  SvarSlett
 3. Så nydelig pus:)Elsker katter, men har en samboer som er allergisk, men heldigvis har naboene her fine og kjærlige katter som jeg lurer meg å kose meg litt med imellom, hehe:)Har visst blitt gode venner med noen av de for de kommer løpende når de ser meg:)

  Blir trist og fly forbannet å høre om eiere som bare legger vekk dyrene sine som søppel nå på sommeren:( Godt det er snille mennesker der ute som hjelper disse dyrene og tar de inn til seg, som du:) Kos deg med katten din og ha en herlig sommer!:) Takk for besøket hos meg, så koselig!:)

  SvarSlett
 4. Det er så flott at noen tar på seg å finne nye hjem for katter (og andre dyr), selv har jeg to pelsdotter som hele familien er veldig glade i :)

  SvarSlett

Det er sååå kjekt å få tilbakemelding på innlegget mitt. :-D