fredag 3. mai 2013

Æ Å

Festivalen med ikke bare et inkluderende navn, men også et meget trøndersk navn er i gang: Æ Å litteraturfestival.Åpningen var på Rockheim. Fra kafeen er utsikten ganske flott. Til tross for at Stordalens nye hotell tar mye plass.
Høydepunktet for meg denne kvelden var å møte den svenske forfatteren Lina Wolff. Hun fortalte om, og leste fra, sin roman Bret Easton Ellis och de andra hundarna. Den skal jeg snart lese. Handlingen foregår i Spania; Barcelona, Madrid, mitt kjære Sitges. Gleder meg!

Lina Wolff på Rockheim

2 kommentarer:

  1. Jeg var så i bedaringen om jeg skulle reise til ÆÅ. Hadde søkt kritikerlaget om stipend, men fikk ikke det - og det koster jo 4000 for en tur til Trondheim fra Alta - bak vårherres rygg som den ligger - som vi sier i Alta :-)
    Fint at du koser deg på festival, kanskje jeg kommer meg dit neste år. Har lyst, byen din er vakker!

    SvarSlett
  2. Festivalen Æ Å er annenhvert år, men da: Kom, kom! Og gjerne før det også, selvsagt. Si fra, finner gjerne på noe sammen med deg. Men du har gjort noe enda mer spennede ser jeg. Jeg tror JEG må komme meg nordover også du sa noe vedr flypriser. Ikke veldig billig. Men tror jeg skal prioritere eget land og besøke kjente framover, det er kjekt å treffe folk det blir lenge mellom hver gang en ser.

    SvarSlett

Det er sååå kjekt å få tilbakemelding på innlegget mitt. :-D