søndag 9. august 2009

Strandliv i august

Selv om kveldene er blitt atskillig mørkere enn for en måned siden er sommeren ikke over ... nei, nei. Se bare hvordan jeg hadde det i går.Dette er, i motsetning til min nåværende lokale strand, stranden i mitt barndoms rike. Får jeg ikke besøkt dette stedet har det ikke vært sommer for meg. Jeg må kjenne at svaberget er varmt å sitte på, at dagen er lummer og vannet slett ikke er så verst å bade i.

Utsikten innover fjorden er slik. Fin, ja?I den varme sanden kan man lage hjertelignende installasjoner slik som denne. Mmm.

5 kommentarer:

 1. Åhhh, nå fikk jeg et sterkt behov for å komme meg ut av kontoret mitt her. Ut av Oslo sentrum og til fjæra:-) Fine bilder!

  SvarSlett
 2. Deilig strand! Men - nå er det visst ikke trygt å bade mer her i Oslo...

  Forresten, du har vunnet i sommerkonkurransen min :-) Gratulerer og hurra! Send meg din adresse på ragna.fossen(a)gmail.com så putter jeg bildet i posten til deg.

  SvarSlett
 3. Å, så morsomt. Jeg vant bildet som var premien i Ragnas sommerkonkurranse!!!

  http://tingenestilstand.blogspot.com/2009/08/vinneren-av-sommerkonkurransen-er.html

  Nå ble jeg glad nå.

  SvarSlett
 4. Skal til Telemark i morgen jeg. Det blir nok fint. Men det er noe eget med strand og hav. Det suuuuuuuger en til seg. Jeg kan bli sittende helt apatisk på en strand i flere timer og bare stirre ut i havet. Er det sunt?

  SvarSlett

Det er sååå kjekt å få tilbakemelding på innlegget mitt. :-D